Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Opis]"User Already Logged In"

kis0ogura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak widzę wielu graczy narzeka na to że mają "user already logged in" więc mały opis co do tego, bo widzę że coraz więcej spamu jest.

Co to jest ? Z czego to może być ?

Jak można sobie przetłumaczyć, jest to "Użytkownik jest zalogowany". Ludzie to mają nieraz gdy na przykład szybko wyjdą z warrocka, dostaną DC, Crash itp. Wtedy możliwe że łapią tak zwanego "dużego laga, laga postaci.." Albo po prostu ktoś jest zalogowany na Twoim koncie "ukradł Ci je"

Jak to rozwiązać ?

Rozwiązanie jest proste, możemy poczekać 10-20 minut, minie lag będziemy mogli się zalogować (o ile ktoś Ci nie siedzi na koncie). Jeżeli to nie znika po godzinie może dłużej można napisać ticketa do (G1/K2) w tej sprawie. Innym rozwiązaniem jest poczekać do czwartku, wtedy zawsze jest reset serwerów (chyba o północy). A jeżeli ktoś jest na Twoim koncie, radzę szybko pozmieniać maila, hasło (o ile macie sekretną odpowiedź) a jeśli jej nie macie, pogódźcie się z tym że ktoś gra na waszym koncie (Jeżeli tak będziecie oczywiście mieli po restarcie serwów).

I pomysł od "marihuana661" - czasmi pomaga wpisanie zlego hasla do konta aby wyskoczylo ze bledne haslo a potem juz poprawne w 80% mi pomaga.

Mam nadzieje że pomogłem tym co nie wiedzą co to jest, i od czego.

Opublikowano

mozesz tez dopisac ze czasmi pomaga wpisanie zlego hasla do konta aby wyskoczylo ze bledne haslo a potem juz poprawne w 80% mi pomaga a jak nie to pozadne 2 musze czekac

ps wyrównam ci bo juz ktos dal -

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

@up "Nie będziesz brał imienia Pana Boga swego na daremno." wiem że to nie forum katolickie ;D

Fakt można też zresetować neta, każdy sposób jest dobry, ale pojawiało się coraz więcej tematów o tym, więc napisałem ;D

Opublikowano

srednio.. bo to nie jest tut (czyli krok po kroku) a raczej opis..

często wystarczy zalogować sie na inne konto (i ponownie na to zabugowane) lub włączyć ponownie WR...

nie dam +ani - bo to jest oczywiste.. chyba, ze dla tych co jeszcze wr nie ogarniają moze sie przydac.

PS tu kolejny raz pojawia się słowo 'spam' :>

Hejo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...